Voda ima nevjerovatnu energiju – ona ima moć da odnese svu negativnu energiju i pročisti protok energije, piše Lovesens. Predstavljamo vam danas jedan moćan ritual s čašom vode kako biste riješili svoje dileme i ispunili svoje želje.

Ovaj se ritual najčešće upotrebljava ako ne možete pronaći važne odgovore i rješenja za svoje probleme, ako se suočite s teškom dilemom, ako osjetite da gubite ravnotežu ili ako želite privući odavno ostvarenu želju.

Bitno je da ovaj ritual izvodite obvezno prije spavanja, osim kada ga želite primijeniti za vraćanje emocionalne ravnoteže – on se koristi u trenutku kada je ravnoteža poremećena.

Najprije definišite svoj problem, ali bez ikakvih detalja i objašnjavanja u detalje. Recimo, ako imate finansijskih problem, definirajte ih ovako – “nemam dovoljno para” ili ako eventualno imate problema s partnerom, onda “često se raspravljam s partnerom.”

Nakon toga, uzmite jedan obični komad papira i odmah sebi zapišite taj svoj problem i obavezno napišite važan zadatak / obavezu koji je povezan s tim problemom.

Zatim naspite jednu čašu vode i onda dodajte u nju par kapi limunovog soka. Popijte zatim taj napitak do pola čaše i dok ga pijete, razmislite o svom problemu i zadatku koji ste lijepo i čitko napisali na papiru. Preostalu polovicu tog svog napitka prekrijte tim listom papira i ostavite da stoji pored kreveta. Ujutro onda popijte taj ostatak napitka i recite sebi obavezno “Hvala”.

Voda je jedan zaista nevjerovatan sakupljač energije, tako da dok pijete na taj način svoju vodu i pritome razmišljate o nekom problemu, negativne vibracije i negativne energije prebacujete samim time u vodu, što vam zbog ovog problema stvara dodatnu tjeskobu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo