Da li se možete pohvaliti sa odličnom moći zapažanja? Interenet je pun razno raznih testova, koliko vidite brojeva na slici? Da li možete odgonetnuti ovu pitalicu i mnoge ostale testove? Svi mi se “zakačimo” za neku sliku ili test,  i jednostavno ne postoji način da se odlijepimo od riješavanja pitalice, što duže vremena prolazi, hvata nas veća nervoza pa smo prinuđeni pozvati i ukućane u pomoć pri razrješavanju misterije. Obična igra preraste u određeni vid takmičenja, pa i određene doze nervoze i bijesa. Na te stvari ne bi trebali gledati tako, sasvim obična igra koju ako ne riješite neće propasti svijet.

U nastavku vam donosimo jednu sasvim običnu sliku sa društvenih mreža, koju je postavila jedna djevojka i ne sluteći koliko bure će podići njena fotografija. Svi znamo da kućni ljubimci obožavaju ukrase za jelku, šarene kugle su im naprosto preveliki izazov da se ne bi igrale sa njima, u tome svakako prednjače mačke koje obožavaju ovakve stvari. Djevojka je za sami početak postavila izazov, i ponudila je svim svojim prijateljima jako zanimljivu stvar, a to je da probaju pronaći mačku koja se nalazi na jelci. Da li je vi onako na prvu uopšte možete primjetiti? Napominjemo da je se mačka itekako dobro uklopila u sve te šarene ukrase, pogledajte:

Djevojka koja je postavila ovu sliku, otkrila je da je samo mali broj njenih prijatelja uočio mačku na slici. I evo, nakon par minuta, pitamo vas? Da li ste je uočili? Ako jeste, stvarno imate “oko sokolovo”, ako pak niste pogledajte gdje se ušuljala nemirna mačka.

Preporučujemo
Loading..