Maca Diskrecija je sigurno jedna od najatraktivnijih žena na Balkanu što se medija tiče.

Uvijek je dobra za recenzije i posjete internetskim portalima, kao magnet privlači široke mase, jer je njezino ponašanje i status na društvenim mrežama više nego dobra preporuka, posebno za mušku publiku. Nije prošlo jako dugo, ali ovih dana ponovno se pojavila i šokirala čitavu javnost svojim statusom, kao i izjavom.

Sada je sama definirala i sebe naziva starletom. Dugo živi u Beogradu, pa tamo obično radi, ali s ponosom kaže i da dolazi iz srpske prijestolnice, iako jako dobro zna odakle dolazi, iz Živinica, manjeg grada u blizini Tuzle. Starleta Senada Nurkić poznatija je kao Maca Diskrecija, ona još uvijek zaintrigira javnost svojim ponašanjem, jednostavno ne prestaje raditi svakojake gluposti po internetskim portalima i društvenim mrežama.

Sada je putem društvenih medija objavila privatnu prepisku sa svojim liječnikom, što nas je sve iznenadilo. Niko to nije očekivao jer klijent upoznaje kupca samo jednom, više ne s ovom vrstom klijentele, ne želi sam stvarati probleme.

Ona je na svom Instagramu objavila prepisku sa plastičnim hirurgom koji ju je iznenadio svojim stavom i mišljenjem. Jer ako niste bili posljednjih dana u toku, dopisivanje jasno i konkretno pokazuje da Maca želi veće grudi, ali i da želi biti u ulozi majke, to je jednostavno velika njena želja, budući da sama zna šta najbolje želi. Što se tiče grudi, liječnik joj je savjetovao da su one već ispravne veličine i da još uvijek nema potrebe za povećanjem, ali ako je tako, mogla bi izvršiti manje prilagodbe po vlastitom nahođenju.

Što se ovog drugog tiče, Maca se vrlo brzo želi ostvariti u ulozi majke i tvrdi kako bi tačno znala tip muškarca za kojeg bi željela da bude otac njenog djeteta i da bi ona itekako znala kako to dijete odgojiti.

Inače, njezino izlaganje medijima iznenadilo je sve posljednjih mjeseci kada ju je policija uhitila jer ju je prijavila žena koja je tvrdila da uzima novac od njenog supruga. Ruku na srce, niko ga nije natjerao da provede noć s njom, a ona je uzela njegov teško zarađeni novac.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..