Showbizz

MA ZA MENE SU KARLEUŠA I CECA OBIČNE SEOSKE PEVAČICE! Svi komentarišu novi potez Jovane Jeremić: Oglasila se o Zvezdama Granda..Ne prestaje da ŠOKIRA javnost! (FOTO)

 

Kada je u pitanju voditeljka Jovana Jeremić, ona u javnosti i nije bila toliko poznata do od pre nekolik meseci. Tada se počelo o njoj najviše da piše i priča, a uspela je u nekoliko navrata da privuče veliku pažnju nasebe, a uradila je to jako dobro jer se mesecima pisalo samo o njoj. Pa se jedno vreme i smirila, a od kako je počela da radi na televiziji Pink gde sada vodi jutarnji program, ponovno je došla u centar medijske pažnje.

Jovana je prvo vodila rat sa svojim kolegom Sinišom Medićem koji je jednom prilikom rekao da će je tužiti jer mu je ukrala naziv tv emisije, a nakon toga se evo nekoliko dana vodi medijski rat sa Dijanom Janković, međutim mi u nastavku pišemo o nečemu sasvim drugačijem.

Ono što je jako bitno spomenuti jeste da se ona u novoj ulozi i na na novom radnom mestu snalazi vrlo dobro, a barem gledajući po grafikonima koji pokazuju koliko je zapravo gledanost vikendnom na Pink televiziji. Sada je Jovana sve svooje pratioce iznedala, kada je na svom Instagram profilu podelila post u kojem je napisala: “Tri najveća transfera decenije – Miljana Kulić na iz Parova u Zadrugu, Jovana Jeremić sa Hepija na Pink i Ceca umesto Karleuše u Zvezdama Granda.”..

Tako je ona sa ovim postom sebe uporedila sa dve verovatno najveće zvezde na našim prostorima, i naravno da je izazvala lavinu komentara na društveim mrežama. Mnogi misle kako je ona sebe baš precenila, a opet drugi se slažu sa ovim mišljenjem jer su ovo zaista najveća tri transfera koja su se desila u skorije vreme. Koje je vaše mišljenje o tome? Pišite nam u komentar.