Naša popularna pjevaljka Lepa Brena smatra da su praznici veoma bitni, pa tako izuzetak nije ni Božić koji je bio prije par dana, a ona je povodom toga odlučila obradovati svoje ukućane. Nije naravno, po običaju, gledala na cijenu, pa je tako istovarila ogromnu svotu.

Ona je objasnila da ne želi biti odvojena od svog Aleksandra, unuka kojeg je dobila prošle godine. Pjevaljka nije ispala stipsa, pa je pozvala i Borku, majku Aleksandra Prijović da se pridruži njenoj porodici na porodičnom odmoru, gdje su bili naravno i Aleksandra i maleni Aco.

Brena je tu ispala totalni džek jer nije gledala na cjenovnik usluga. Ipak se ona mora malo isprsiti, više nego inače, kada je njen prvi unuk u pitanju.

Stefan će im se pridružiti kada završi sa svojim nastupom koji je zakazao, a prisustvovat će i VIktor koji se trenutno nalazi na Kopaoniku. Lepa Brena je sve to jako lijepo isplanirala još prije mjesec dana.

Njihovo prvo stajalište koje je zapisano u planu je Dubai, gdje se i čupanje kamilice za čaj naplaćuje. Sve je skupo tamo. Nakon toga, destinacija je Tajland, a poslije toga malo na Maldive, jer nisu dugo bili.

Brena je rezervisala odmaralište u Phuketu koje je platila 5.600 eura. Ali to nije ništa, spram cijene za iznajmljene bungalove na Maldivima, gdje je istresla iz gaća 38.600 eura.

Dakle Brena je istovarila tačno 61.600 eura samo na spavanje, pa se vi zapitajte odakle je vedro. Šta reći na ovo? Ko ima para taj može i da uživa. To je uvijek tako bilo.

Preporučujemo