Novo

Luda scena na svadbi: Mlada hodala ka oltaru, a onda joj je devojka u crvenom napravila haos! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO… (VIDEO)

U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja se kako ste i sami mogli da zaključite desila na jednom vjenčanju. Naime, kada god je riječ o vjenčanjima, i svadbenim veseljima, to su posebna dešavanja po mnogo čemu. Ono što je zanimljivo jeste da su internet i društvene mreže pune raznih priča o nekim dešavanjima na nekim svadbama, koji itekako mogu da vas nasmiju, ali isto tako i da šokiraju. Tada se gosti jednostavno opuste, alkohol učini svoje, i sve ostalo je historija.

Tako se onda desi da se ta neka situacija danima kasnije prepričava i komentariše, a mi vam u nastavku donosimo jednu nevjerovatnu priču. Naime, radi se o tome da u trenutku kada se ide do oltara, da je to za svaku mladu poseban trenutak, ali mnogo toga može da pođe po zlu, a upravo u to se uvjerila i mlada kojoj je vjenčanje umalo moglo biti potpuno upropašteno i to sve zbog fotografisanja.

Dakle, radi se o tome da se jedna gošća malo više nagnula u cilju da uhvati što bolji kadar za slikanje, i to u trenutku kada je mlada išla prema oltaru, a ona je mislila da je ukrasna ograda čvrsta, a onda je zajedno sa tom ogradom ona pala na crveni tepih koji vodi do oltara. Vidno šokirana djevojka odmah se digla sa poda, a u tome joj je pomogao i jedan mladić, dok su organizatorke podigle rasuto cvijeće. Za to vrijeme mlada je zajedno sa svojim ocem sačekala, a onda je nastavila da hoda kao da se ništa nije desilo. Evo i sami pogledajte kako se to sve desilo…