Novo

LOŠE vesti iz Italije – Miha na tankom ledu! TUGA…

Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema odnosi se na novosti dešavanja koja se odnose na naše poznate javne ličnosti, a mi ćemo u nastavku da pišemo o Siniši Mihajloviću. Kada je bolest u pitanju, moramo da kažemo kako niko ne zna šta će mu se desiti i kakva ga sudbina čeka, a da bolest ne bira koga će da zadesi dokaz je i sam Siniša, čovjek koji je oduvijek vodio zdrav život, koji je cijelog svog života u sportu, ali nažalost on se već nekoliko godina biori sa opakom bolesti, le ukemijom.

Iako je on ovu bolest pobijedio prije nekoliko godina, nažalost ona se vratila, i ma koliko se on trudio, bio pozitivan i borio se protiv ove bolesti, na njegovom licu se zapravo vidi koliko ona njega iscrpljuje. Siniša nikada nije krio da je njemu sport sve u životu, i on uživa dok radi svoj posao, a poznato nam je i to da je on trener fudbalskog kluba Bolonja iz Italije. Ali kako stvari stoje, po tom pitanju stižu nimalo lijepe vijesti.

Naime, radi se o tome da su italijanski mediji prenijeli kako se Siniša nalazi na “tankom ledu”, jer će uprava ovog kluba da razmatra njegovu budućnost na klupi s obzirom na to da su oni od početka sezone krenuli loše. Tačnije, nakon četiri kola Bolonja ima samo dva boda, a utakmica u nedjelju koju igraju protiv Specije od velike je važnosti. Ostatak teksta pročitajte ovde.