Novo

Lomio je ženska srca, bio je večiti NEŽENJA – a onda je ŠOKIRAO Jugoslaviju: Ovako izgleda danas (FOTO)

U današnejm članku dotaći ćemo se naše javne scene , tačnije one koja je vladala za vreme bivše države Jugoslavije. Poznato je da je iz tog vremena izašlo dosta umetnika , kako muzičara , tako glumaca , ali i iz mnogo drugih branši. Dosta njjih je uspelo da svoju karijeru održi i do dana danas , dok postoje oni koji nisu uspeli da se istaknu moru njih , pa su nestali sa javne scene.

Dakle , jedan od najvećih zvezda tadašnje muzičke scene , te neko ko je osvajao mogobrojna ženska srca je bio Vlado Kelember , kohi je pored svog zavodljivog izgleda imao i jako veliki talenat za muziku , ali koji je danas poprilično neprepoznatljiv. Javnosti je poznatiji kao frontmen popularne grupe Srebrena krila , te je to grupa u kojoj je stekao najveću slavu , kao i uspeh na javnoj sceni. Kada je reč o njegovom privatnom životu , on nije baš često pričao o njemu , ali je svakako neko kome su žene jako slabo odoljevale .

Pored svega on je poručiovao jedno : – Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka.Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Međutim, kako to uglavnom biva, i njihova veza na daljinu je bila osuđena na propast. Izgovorio sudbonosno “da” i iznenadio javnost. Međutim, pored činjenice da je proglašen večitim neženjom , on je se ipak oženio 2006 godine sa dosta mlađom devojkom , a sa kojom danas ima i sina. Vi nam u komentar svakako pišite vaša mišljenja o ovom pevaču.