Novo

Ljudi, tako je MORALO BITI… Petar Grašo se OGLASIO

I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče jednog poznatog muzičara koji je nedavno uplovio u bračne vode . Naime , reč je o Petru Graši i njegovoj novoj izabranici Hani Huljić , a koji su se ove godine venčali u Splitu . Podsećanja radi cela javnost je ostala u šoku kada je Petar ostavio svoju dugogodišnju partnerku zbog dosta mlađe Hane , te ju je ubrzo oženio , a mala ćerka Alba na svet je došla pre dva meseca . Oni se od trenutka kada su usplovili u brak trude da privatnost drže dalje od očiju javnosti.

Međutimm , vaj put je odlučio da progovoriza medije , te je ispričao kako mu to pada ulooga oca i supruga , pa je istakao da mu je jako žao što zbog gustog raporeda gubi priliku da provodi najlepše trenutke sa njima. Tako mu je postavljeno pitanje da li ga iscrpljuje pretrpan rspored , pa je rekao : – Menjanje gradova, broj kilometara i sve ono što moraš proći da bi se popeo na binu zna biti jako iscrpljujuće. Hvala Bogu, imam dovoljno vremena da se mogu oporaviti na mestima gde se osećam dobro, a to su uvek moja kuća, more, prijatelji i ribolov. Koliko god bio umoran, kada izađem na binu i vidim ljude ispred sebe, nov sam i uživam u svakom minutu – ispričao je Grašo koji slobodnog vremena ima jako malo, ali se trudi da svaki trenutak provede u porodičnoj atmosferi.

Potom je dodao : – Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja. Ostatak ovde.