Nakon što su Joleen i Meilani rekle da su majka i kći, mnogi su izrazili svoje čuđenje na društvenim medijima.

“Jesi li ti stvarno majka”, “Jeste li blizanci?” samo su neke od mnogobrojnih reakcija na zajedničke slike mame i kćeri koje su postale pravi hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu da vjeruju da je starosna razlika između njih čak 24 godine. Joleen Diaz (43) i njena 19-godišnja kći Meilani Parks iz sjeverne Kalifornije bliske su kao da su zapravo najbolje prijateljice.

Samohrana majka otkrila je da se njen mladenački izgled može pripisati njenom “ultra čistom” načinu života.

“Čitav sam život bila zdrava i aktivna. Veoma rijetko pijem alkohol, jako puno odmaram i jedem baš uravnoteženu hranu ”, kaže ova zgodna majka. Kćerka je slijedila istu rutinu od svoje 12. godine. Ali Joleen također vjeruje da je njen opušteni stav veoma važan čimbenik u njezinoj mladenačkoj pojavi.

“Veoma sam pragmatična osoba i pokušavam se ne brinuti previše o svojoj prošlosti niti predviđati neke svoje brige i šta će se desiti u budućnosti.” Joleen i njen partner prijateljski su se razišli prije 13 godina, i oni se i dalje jako dobro slažu i posjećuje redovito. Čak i sa svojim nevjerovatnim mladenačkim izgledom Joleen ipak ne ide u klubove sa svojom kćerkom.

“Meilani i ja nikada nismo išle ili bile skupa u klubu ili na zabavi. I ne bih rekla da će se nešto takvo baš dogoditi u skoroj budućnosti.” Naglasila je da će ona ovih dana radije ostati da gleda dobar film kod kuće uz šalicu čaja. Otkrile su da ih je puno ljudi do sada pogrešno vidjelo, odnosno mislilo da su one zapravo sestre blizance i da su veoma dugo bili navikle na takve stvari. Njih dvije već imaju uobičajene izraze za “odbranu” od komentara ove vrste.

Preporučujemo