Ljubavnica mu naredila da ostavi ženu i djecu, ali ovaj odgovor od njega nije očekivala: Dobila prijedlog koji joj je začepio usta zauvijek (FOTO) – Pozitiv Media
Zanimljivosti

Ljubavnica mu naredila da ostavi ženu i djecu, ali ovaj odgovor od njega nije očekivala: Dobila prijedlog koji joj je začepio usta zauvijek (FOTO)

Nema osobe kojoj ova pandemija koronavirusa ne smeta i ne pada teško. Ljudi koji su u braku donekle lakše podnose izolaciju jer su okruženi porodicom, ali je vjerovatno najteže ljubavnicima i ljubavnicama koji su sada ostavljeni potpuno sa strane i niko više i ne mari za njih.

Do prije nekih 3 mjeseca, sve ove osobe su dolazile na svoje i bila je regularna pojava da supružnici koji varaju troše i vrijeme i novac na ove osobe, ali su se oni sada u vrijeme ove izolacije odrekli tih prioriteta jer su skontali da je porodica ipak bitnija od afere, a neki to nisu podnijeli baš na najbolji način.

Tako se nedavno na internetu pojavila jedna prepiska između jednog muškarca i njegove ljubavnice gdje se moglo jasno raspoznati da je švalerka na ivici svojih živaca jer je njen status neriješen. Ona je tako porukama pokušala da ucijeni muškarca i da mu postavi ultimatum – ili razvod od njegove zakonske supruge (jadnice) ili je veza gotova.

Međutim, ljubavnica se ni u snu nije mogla nadati ovako niskog spuštanju u odgovoru koji je dobila od svog muškara, kao ni dodatni prijedlog napisan na kraju.

Evo kako je ta konverzacija završila.

Ova je prepiska očekivano izazvala ogromne polemike na društvenim mrežama i diskusije su se pošteno zakuhale. Mnogi pozdravljaju i hvale potez ovog muškarca jer je ipak prepoznao da ta ljubavnica nije dovoljno vrijedna da se on odrekne svoje porodice, dok su istovremeno neki naglasili da je i ljubavnica bila zaluđena jer je mislila da se tako nešto može završiti ikako drugačije.

Bilo je naravno i onih, naročito ženskih komentara, gdje je pisalo kako je muškarac svakako kriv jer je iz početka imao ljubavnicu pored žive i zdrave žene.