Showbizz

LJUBAVNICA MU MOŽE BITI UNUKA: Mitar Mirić uhvaćen sa mladom PJEVAČICOM, PROCURILE I SLIKE (FOTO)

Zadnjih se godina broj razvoda neprestano povećava i mnogi vjeruju da se povećava od uvođenja društvenih mreža koje su savršene za upoznavanje, ali i varanje supružnika.

Naime, prvi razlog razvoda u većini slučajeva su prevare i, što je najgore, velik postotak onih koji se razvode su u nekim srednjim godinama koji imaju 15 ili 20 godina braka, jedno ili dvoje, pa čak i više djece, imaju zajedničke imovine i kada su uglavnom sve riješili, nema životnih problema i odgojena su djeca, supružnici umjesto da uživaju zajedno, razvode se jer je jedno od njih pronašlo novu ljubav.

Mnogi to povezuju s krizom srednjih godina kod muškaraca koji najčešće pronađu dvostruko mlađe ljubavnice, iako je to samo izgovor jer bi i žene trebale proći kroz istu krizu. Kad je domaća estrada u pitanju, zna se da tu ima svega, a danas pišemo o slavnom pjevaču Mitru Miriću, koji, međutim, stalno poriče vezu s znatno mlađom pjevačicom Draganom Janičijević, koja je na sceni poznata kao Lepa Gaga.

Ponovno vrlo često na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke slike na kojima je jasno da imaju vrlo blizak i prisan odnos. Mitar je ove fotografije opravdao optuživanjem Dragana da želi preko njega steći popularnost i da joj je samo htio pomoći u snimanju spota te da su te slike tada snimljene. Ipka, iako je od ove afere prošlo puno vremena, sada je u javnost došla slika na kojoj se njih dvoje ljube, a to zapravo nismo imali priliku vidjeti u video klipu koji Mitar pominje. Šta vi mislite?