U današnjem tekstu ćemo malo da govorimo o jednom od najstarijih i najpoznatijih pjevača, a to je svakako Ljuba Aličić.

To je neko ko je već preko 40 godina na estradi i uz rahmetli Šabana Šaulića jedan je od onih koji su svojim nastupima i pjesmama obilježili proteklih nekoliko decenija estrade. Njegove pjesme su i danas aktuelne i često su slušane. Nedavno se moglo na društvenim mrežama pročitati nekoliko članaka o njegovoj kući koju on posjeduje u Šapcu, a svi oni koji su vidjeli te fotografije su ostali zapanjeni. Zaboljela ih je glava od luksuza.

Posjeduje zaista nevjerovatno veliku vilu u koju je sigurno uložio preko pola miliona eura, a većina detalja u toj kući je urađeno u 24 karatnom zlatu. Njima očito nije bio problem ići i po desetak puta preko bare u Ameriku i donositi skupocjeni porculan, držeći ga pritome čvrsto u rukama da se ne razbije. Ne možete ni zamisliti koliko to vrijedi. Na sličan način su dovlačili namještaj iz Egipta, a neki od komada su čak i po 50 godina stari.

Enterijer kuće je urađen po najvišim standradima i svjetskoj klasi. O svemu tome brine njegova žena Željana, sa kojom je LJuba sretno u braku već 38 godina. Ono što rijetko ko zna je da su se njih dvoje upoznali kada je Ljuba imao 20 godina, dok je Željana imala samo 12 i još je išla u osnovnu školu.

Oni imaju troje djece skupa, a o svojoj ženi Ljuba ima samo riječi hvale. “Dobra je ona, divna. Pazi me i mazi, brine se o kući i ima sve ovlasti. Ona je ta koja komanduje, a ja je moram slušati. Da nju nemam, davno bi propao.” kazao je on jednom prilikom.

Šta vi mislite?

Preporučujemo