Novo

Ljuba (40) dao 4.500 evra za mladu iz Albanije: Posle isplate novca desilo se ono što niko nije OČEKIVAO! (FOTO)

Seoski momak koji ima 40 godina njega je usamljenost dovela do očaja, kada mu stari roditleji okopne čekajući unuče, a on se pita zbog čega je sve sticao i radio po 15 sati dnevno. Postao je jako zaslepljen željom da postane muži otac čini ga idealnom žrtvom prevaranta, nije pronašao devojku iz Šumadije koja bi život sa njima delila na selu. Krenuo je po mladu put Albanije iako je dug put a benzin skup, ta ruta nije mogla da košta bar 7.000 evra, koliko je ovaj čovek dao.

On nije bio svestan da je prevaren, kaže samo da je loše sreće a njegov rođak je pre nekoliko godina ispričao ovu priču zbog onih koj kreću po Albaniju po mladu sa porukom otvorite oči: “Moj rođak Ljuba pronašao je tu gospođu koja navodno spaja Albanke i naše momke sa sela koji strahuju da će ostati sami. Morao je tako, neće Šumadinke u sela, radije prodaju kineske krpe mesečno za 15.000, tako valjda misle da su dame. Nije to sada ni bitno, da skratim, moj rođak pođe u Albaniju po mladu” ovako je napisao a to je otkrio sagovornik nemilog događaja od pre nekoliko godina.

Zatim je rođak ljubav dogovoro je da provodažijki daje 30 evra dvenice za svaki dan u Albaniji i još 30 jenom pomoćniku i vozaču, plus putne troškove. Tamo su kontaktirali Albanca koji treba da ih upozna sa mladom voljnom da se uda u Srbiji. “Moj rođak je tada, prvi put, u Albaniji bio četiri dana i upoznao se sa mladom koja je rekla da radi u fabrici obuće u Tirani. Razgovarali su, Albanac im je prevodio, malo se držali za ruke i razmenjivali sitne nežnosti. Moj rođak se kući u Levač vratio kao opijen. Rekao mi je da je mlada prelepa, fina, skromna, san svakog muškarca. Nije mogao da veruje u svoju sreću. Put ga je tada koštao skoro 1.000 evra, sa dnevnicama svih tih ljudi” pričao je on.