Home Zanimljivosti Lijepila je papirne kese po podu, izgledala je kao da je skrenula...

Lijepila je papirne kese po podu, izgledala je kao da je skrenula s uma: Onda su vidjeli rezultat i izgorjeli od ljubomore

1104
0

Ova veoma mlada mama odlučila je dodati jedan veoma zanimljiv i unikatan detalj svom domu.

Tako je počela lijepiti po podu papirnate vrećice i svi su mislili da je luda kad je rekla šta radi, jer je to doista čudna ideja! Bio je to fizički iscrpljujući posao, ali na sreću imala je još nekoliko ruku dok se cijela porodica pridružila ovoj akciji kako bi joj pomogla da tu misao prenese u djelo. Cijeli proces sam po sebi zahtijevao je puno truda, zalaganja i vremena … ali svakako je vrijedilo. U to ćete se uvjeriti kada pogledate rezultat.

Iz tog razloga nitko se nije požalio na trenutak proveden, jer je bio toliko svijetao da nisu mogli vjerovati da bi takav rezultat mogao nastati lijepljenjem običnih papirnih vrećica. Kako je to postigla? Prvo se nanosi sloj veziva, a zatim se nanosi lagano vrećica. I na kraju je to konačni rezultat, pa moramo priznati da je to zaista iznenađujuće! To je doista nevjerovatan učinak.

  

Stvarno nam se sviđa kako se na kraju ispostavilo. A vama? Inače, sami DIY projekti se popularno nazivaju DIY projekti (Uradi sami), postaju posebno traženi, a mnogi stalno traže nove inspiracije za svoje projekte.

Tako na internetu možemo pronaći razne ideje, kako urediti vaše dvorište pomoću starih guma koje vam više ne služe i daske koje samo zauzimaju prostor u šupi, kako urediti vlastitu kuhinju tako da izgleda vrhunski, i da Potrošite nešto manje od 20 dolara i slično.

Da li ste vi nekada radili neki DIY projekat?

Preporučujemo