Kao i druge balkanske zvijezde, Lepa Brena je posljednja 2 mjeseca provela u totalnoj izolaciji. Ali, za razliku od svojih kolega, popularna pjevaljka sletila je nevjerovatnih 17 kilograma!

Dok se drugi u kući tove zadnjih 60 dana hranom, malo se kreću i potpuno se distanciraju od vage, Lepa Brena nekako je uspjela da smrša, tako da joj nijedan komad odjeće iz prošle godine ne može više, sve joj spada. Prisjetila se rečenice konobara s početka karijere kada joj je rekao “Očekivao sam pjevačicu, a ono trafo stanica”. To joj je neprestano prolazilo kroz glavu i odlučila je sada ispravno postupiti i da dovesti samu sebe u red. Svako jutro pojela bi jedno ili dva organska jaja. Za ručak bi to bila obična juha što prostija s nešto sezonskog povrća.

Povrće bi kuhala samo kratko, a ne kuhala ga dok se ne onesvijesti, jer bi time izgubila sve moguće vitamine iz svježeg povrća. Uz to bi bilo i bijelo meso koje bi se zajedno s ovim povrćem peklo na žaru ili kuhalo. Za večeru bi pretežno najčešće pojela komad ribe ili mesa, uz zelenu salatu. Možda ne najbolja dijeta, ali kao što vidite, ipak je dala rezultate. Šta mislite o Lepoj Breni, kako ona zapravo izgleda za vas? Je li uopće bilo razloga da ona izgubi toliko kilograma? Napišite nam u komentarima sve svoje misli i prijedloge.

Preporučujemo