Srbiju je jučer poprilično zatekla jedna fotka, koja se pojavila na svim društvenim mrežama, a koja je usko povezana sa porodičnim čovjekom, i poznatim pjevačem iz Srbije. 

Dragan Kojić Keba još jednom će dokazati da nije rob predrasuda, tako da ćemo ovaj put imati priliku da ga vidimo u ulozi transrodnog muškarca iz filma „Rocky“ u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će se emitovati u petak navečer na TV „Prva“. Rocky horor show slavnog glumca Tima Karija.

Da je snimanje bilo više nego zanimljivo, svjedoče fotografije iz make-upa, gdje je Keba napravio pravi spektakl. Prvo je napravio nekoliko selfija, a potom i radoznalu fotografiju na kojoj se vidi kako zavodi Nenada Pagonisa, fotka izgleda i više nego realistično.

Dragan Kojić rekao je “Pozdrav, vidimo se u emisiji ako bog da neću imati problema i pokvariti zglob kao prije mjesec dana!” Ovom slikom je pokazao da se sjajno proveo, kao i da mu nije palo na pamet da odbije ulogu u ovom humanitarnom šou-programu.

Da je snimanje bilo više nego zanimljivo, svjedoče fotografije iz make-upa, gdje je Keba napravio pravi spektakl. Prvo je napravio nekoliko selfija, a potom i radoznalu fotografiju na kojoj se vidi kako zavodi Nenada Pagonisa.

Inače Keba je gostujući prije mjesec dana na jednoj Beogradskoj televiziji izvrnuo zglob silazeći s bine, i tako je imao manju povredu zgloba pa je morao provesti u krevetu nekih desetak dana. Sda je sve u redu i napokon se vraća na TV ekrane.

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo
Loading..