Miloš Biković i njegova dugogodišnja partnerka Ivana Malić očekuju prinovu u svojoj porodici, s terminom porođaja zakazanim za novembar. Glumac je službeno objavio ovu vest na svom Instagram profilu, izražavajući svoje oduševljenje što će postati otac. Iako su želeli da održe vest privatnom, paparaci su ih natjerali da je javno objave.Miloš Biković već godinama radi u Rusiji i često putuje između Beograda i Moskve. Kada je u Beogradu, ostaje na Dorćolu, gde je njegov stan postao mesto ljubavi i spokoja od dolaska Ivane.

 

Iako detalji o polu deteta nisu objavljeni, Bikovićev stan odiše mirnom i elegantnom atmosferom. U stanu se nalazi mali kamin okružen ikonama i starim fotografijama, a prozori sežu od poda do plafona kako bi obezbedili obilje prirodnog svetla.Miloš Biković je poznat po svom uspešnom glumačkom karijeri, posebno u Rusiji, gde je stekao značajnu popularnost. Ostaje nejasno da li će par zadržati svoj sadašnji stan ili će izabrati da izgradi novo prebivalište za svoju rastuću porodicu. Takođe nije poznato da li planiraju venčanje u budućnosti.

Njihova vest o dolasku bebe je nesumnjivo najvažnija promena u njihovim životima, a fanovi i javnost jedva čekaju da saznaju više detalja o srećnom događaju.U svom domu, Biković je izabrao velike prozore i vrata koja dopuštaju prirodnom svetlu da obasja prostor.Shema boja je svetla i prozračna, stvarajući prijatan ambijent. Ostaje da se vidi hoće li par odlučiti ostati u svom sadašnjem stanu sa svojom bebom ili će izabrati da izgrade novo gnezdo za svoju rastuću porodicu. Takođe nije poznato da li planiraju venčanje u budućnosti.