Novo

Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu: Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

I dnas za vas imamo ednu zanimljivu temu , a koja se tiče naše popularne i legendarne pevačice koja je već decenijama prisutna naoj javnoj sceni . Dakle , reč je o Lepo Breni , koja je od početka svog pojavljivanja bila fenomen za mnoge , te oseženje , pa su je mnogi smatrali fenomenom. Naime, kada je reč o njenoj tajnoj ljubavi , godinama je se špekulisalo o odnosu sa balkanskim muzičarm Goranom Bregovićem , a mnogi su komentarisali njihovu hemiju , te je tada njihova romansa bila na brojnim novinskim stranicama u ta vremena.

Međutim , ova priča ni decenijama nije pala u zaborav , a reč je o jednom novinarskom listu koji je došao u posed fotografije koja pokazuje istinitost njenog ljubavnog odnosa. Naime , fotografija je poslata novinarskom listu , a kao isključivo pokazatelj nnjihovog prijateljskog odnosa. Dakle , radi se o fotografiji nepoznatog izvora ,a koja je snimljena 1984. na ostrvu Šćedro koje se nalazi uz južnu obalu ostrva Hvar, a Brena i Bregović uživali su u opuštenom, letnom izdanju vidno raspoloženi i nasmejani, a mnogi su tada tvrdili i zaljubljeni.

Dakle , radi se o dvadesetogodišnjoj Lepoj Breni , koja je tek započela svoju arijeru , a koja je zajedno sa Bregom krasila brojne naslovne stranice. “Lepa Brena i Goran Bregović na njegovoj jahti” bio je samo jedan od udarnih naslova, a fanovi su slepo verovali u tračevi bez ikakve potvrde ili dokaza. Vaša mišljenja ostavite u komentar.