Novo

Kupila polovni kauč, pa PRONAŠLA ono što svi žele: Odlučila je da vrati vlasnicima, njihov potez ŠOKIRAO

Moramo da kažemo kako je sve više i više trikova koji nam omogućavaju svakodnevno funkcionisanje, a koje mi možemo da nađemo na društvenim mrežama. Svaka žena zna da jedan trik može spasiti sate i sate pokušavanja i čišćenje nečega, a pored toga tu je još mnogo zanimljivog sadržaja koji itekako može da nam bude od koristi.

Ali mi danas nećemo pisati ni o trikovima, ali ni o savjetima, nego vam u nastavku donosimo jednu jako zanimljivu ispovijest. Priča koju vam u nastavku donosimo odnosi se na jednu djevojku koja se zove Viki, i koja je iz Kalifornie. Ona nije ni slutila šta može da pronađe u jednom kauču koji je ona kupila putem interneta. Njeno ime je Viki Umodu kako smo vam već naveli, a koja je odlučila da sa svima podijeli jednu nevjerovatnu stvar koja joj se desila.

Tako je ona za tamošnje medije izjavila sljedeće: “Kada sam videla da postoji odeljak na sajtu za besplatne stvari, prvo sam pomislila da je to neki trik, ali kada se telefonom čula sa vlasnicima, shvatila sam da porodica ne želi samo da pokloni sofu, već i ostali nameštaj koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi”, a onda  je dodala i ovo: “Mislila sam da je podloga za toplotu, ali kada sam otkopčala jastuk pronašla sam nekoliko koverti u kojima se nalazio novac uglavnom u novčanicama od 100 dolara”, rekla je ona. Kako dalje ide ispovijest i priča ove djevojke, tekst možete pročitati ovde.