Zdravlje

KUĆNI TRETMAN KOJI JE POMOGAO MNOGIMA: Ako vas muče proširene vene OVAKO ĆETE IH SE RIJEŠITI ZA SVA VREMENA

Proširene ili varikozne vene ustvari su bolest površinskog venskog sistema. Liječenje u ovim slučajevima treba biti sveobuhvatno.

Stoga bi, uz medicinski tretman koji vam je preporučio liječnik, u borbi protiv ove bolesti bilo najbolje upotrebljavati provjerene narodne lijekove. U ovom ćemo današnjem vam članku predstaviti najučinkovitije i jako korisne metode ruske narodne medicine koje su namijenjene baš liječenju proširenih vena.

Liječenje varikoznih vena

Jedan od vrlo učinkovitih tretmana za liječenje proširenih vena je ulje češnjaka.

U jednog pacijenta koji je isprobao ovu metodu, nakon mjesec dana liječenja, bolesne vene su potpuno nestale, a nisu se ni pojavile nakon teškog i radnog ljeta poljoprivredne sezone, a svi znamo koliko ovi poslovi mogu biti teški.

Ulje češnjaka nježno se utrlja u vene, a zatim se stavi najlonska vrećica i zamota zavojem ili nekom mekom krpom. Tretman se obavezno radi navečer i ostavlja se preko noći, dok spavate, dok je ujutro potrebno obavezno lijepo oprati noge.

Sirće od jabuke – najjednostavnije, ali vrlo učinkovito sredstvo za liječenje varikoznih vena i ispucalih kapilara. Ono u sebi sadrži veliku količinu vitamina, minerala, makro i mikroelemenata, uključujući kalcij, kalij, željezo i jod.

Ako pravilno upotrebljavate sirće, pomoći će vam u borbi protiv proširenih vena i ispucanih kapilara, bez negativnih i nuspojava na vaše tijelo. Rezultati su vidljivi već nakon tri do četiri sedmice upotrebe. Najjednostavniji način upotrebe je utrljavanje u bolesne vene.

To se radi na vrlo prost način: morate namočiti komad tkanine jabučnim sirćetom i pažljivo ga utrljati na problematične predjele vena. Tretman treba raditi najmanje dva puta dnevno, tj. ujutro i navečer. Ovaj tretman možete da radite nekoliko puta dnevno, neće vam naštetiti, dok se liječenje mora provoditi barem 30 dana.