U nastavku današnjeg članka, riječ ili dvije o Crnoj hronici i zbivanjima u stvarnom svijetu zvijezda.

Ovih dana super poznata folk pjevačica i bivša sudionica “Parova” Vesna Rivas pokrenula je vlastiti posao nakon što je napustila rijaliti i shvatila da može zaraditi vrlo lijepu svotu novca, te da može jako dobro živjeti, raditi i putovati. , ali također zna dobro iskoristiti svoje slobodno vrijeme.

Prije samo nekoliko dana posjetila je samostan, iz kojeg je također objavila fotografije, a posjetila je i kako kaže „najbolju kliniku“ za čišćenje tijela i krvnih žila. Vesna je zbog ovog tretmana otputovala u Novi Pazar i toplo ga preporučuje svima, jer kaže da se nakon ovog tretmana osjeća kao nova žena, koju je konačno ponovno vidjela.

“Uvijek se savjetujte samo s kvalificiranim stručnjacima. Naše zdravlje je prvo i najvažnije u našim životima ”, napisala je u fotonaslovu na svojim profilima na društvenim mrežama i pronašla vrlo lijep odziv svojih obožavatelja. Sudeći po slikama, liječenje se čini bolnim, ali definitivno je spremna izdržati i očito je nakon svih bolnih faza napokon preživjela sve to i da konačno uživa u cijeloj toj priči.

Inače, ove fotografije Vesninog postupanja potaknule su brojne komentare, prvenstveno zato što taj postupak potiče iz Islama i obavezno je čišćenje krvi za muslimane i naziva se hidžaz, a rijetko se pravoslavci odluče na ovaj korak. Šta mislite o njenom potezu, opravdavate li to i da li biste isto učinili?

Vesna Rivas rođena je inače 23. augusta 1965. u Beogradu, kao jedina kći Milijana Lazarevića i Nikole Čavića. Kao dijete, malena Vesna bila je uključena u brojne aktivnosti poput klizanja na ledu, ritmičke gimnastike, rukometa, folklora i modernog plesa, kao i mnoge druge školske aktivnosti. Zbog inzistiranja svog oca, koji se usprotivio pjevanju i glumi, Vesna je diplomirala na Ekonomskom Fakultetu, samo da bi ugodila roditeljima.

Svoju glazbenu karijeru započela je 1997. nakon smrti oca kada je izdala svoj debitantski album “Dva srca” u suradnji s PGP RTS-om, koji je dobro prošao s čitavom publikom.

Ona je započela svoj reality show radni staž u rijalitiju Farma, nakon čega je započela sudjelovanje u emisiji Parovi gdje je bila član više sezona.

Godinama se hvali da je jedna od onih sa najdužim rijaliti stažom u cijeloj Evropi.

Preporučujemo