Novo

Kristijanu POZLILO, doktori ga jedva smirili: Davali su mu KONJSKE LEKOVE, poznati svi detalji!

I danas imamo novosti koje se odnose na rijaliti, a svima nam je poznato da je šesta sezona najgledanijeg rijalitija Zadruga, počeo prije par dana, a već na samom početku novi učesnici su nam pokazali da nas čeka itekako uzbudljivih deset mjeseci, koliko rijaliti traje. Već je bilo fizičkih sukoba, svađa, ali i rađanja novih ljubavi, a kako će sve to da teče ostaje nam da pratimo rijaliti, i da tako saznamo.

Jedan od novih učesnika jeste i Kristijan Golubović, koji je domaćoj javnosti jako dobro poznat. On je prije dvije godine bio učesnik Zadruge, i tada je on javno prevario svoju suprugu sa Kristinom, sa kojom je nastavio život napolju. Nekoliko dana prije početka nove sezone, Kristina je proslavljala svoj rođendan, a Kristijan ju je iznenadio, pa ju je zaručio, a znamo i to da će oni za par mjeseci postati roditelji, jer je Kristina trudna. Naime, ono o čemu ćemo mi danas da pišemo jeste to da se on u rijalitiju požalio na zdravstveni problem koji ima, pa je otkrio da su ga tretirali sa veoma čudnom terapijom, a ispričao je kako su njega tretirali sa lijekovima za konje jer on ima “treći stepen insomnije”, pa je on rekao:

“Umoran sam, ne bih mogao sad nikako da spavam, voleo bih da mi izbace spavanje iz glave. Imam treći stepen nesanice, mene ne možeš da uspavaš! Lekari su mi davali lek za konje, a ja ustanem posle sat vremena. Svest mi je jača od podsvesti, lekar je pobegao od mene u Grčkoj, rekao da to nije normalno”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.