Novo

Kristijan Golubović priznao da je imao VRELU AKCIJU sa Gocom Tržan: Nazvao je NA*K0MANK0M, pa otkrio sve detalje i*timnog odn0sa! (VIDEO)

Kristijan Golubović jedan je od aktuelnih učesnika šeste sezone Zadruge, a domaćoj javnosti on je odavno poznat, kako po tome što je jedan od žestokih beogradskih momaka, koji je većinu svog života proveo u zatvoru, a u slobodno vrijeme on je bio učesnik raznih rijalitija. On je prije dvije godine prevario svoju suprugu Ivanu javno, upravo u Zadruzi sa Kristinom, nakon čega su se razveli a on je nastavio svoj zajednički život sa Kristinom.

Neposredno prije nego što će ući u Zadrugu, on je zaručio Kristinu koja je trudna, tako da će oni za par mjeseci postati roditelji. Sinoć se u emisiji kod Milana povela tema oko zadrugara Adama i njegovog ponašanja, a tom priliko Kristijan se mnogo iznervirao, pa je izletio iz kuće i onda je osuo paljbu po zadrugarima, a nekako najviše po Ivanu Marinkoviću. On je inače bivši muž naše pjevačice Goce Tržan, a u naletu bijesa Kristijan je sve šokirao kada je izjavio da je on bio sa pjevačicom intiman, pa je tako on rekao sljedeće:

“Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku!”, rekao je pa dodao: “Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!” Detaljnije u snimku pogledajte ispod.