Novo

Kristijan Golubović otkrio MRAČNU TAJNU Marinkovića: “Taki hoće da se ubije zbog ćerke Maje, ona je k**va” (FOTO)

Danas ćemo da pišemo o rijalitiju Zadruga, koji je na našim prostorima veoma gledan, pa tako imamo priliku da gledamo šestu sezonu po redu. Šesta sezona rijalitija Zadruga na samom početku je pokazala da će ovo da bude totalno drugačija sezona u odnosu na prethodne, kao i to da nas narednih 10 mjeseci čeka spektakularan šou. Ušlo je dosta poznatih ličnosti, ali i onih koji javnosti nisu bili poznati, a koji su već na samom početku na neki način uspjeli da privuku pažnju na sebe i da se izdvoje od drugih.

Kristijan Golubović jedan je od novih učesnika u šestoj sezoni, a on je u dobrim odnosima sa Takijem, ocem Maje Marinković koja je također ušla, a koju Kristijan stalno kritikuje zbog nekih stvari koje je ona uradila a pri tom najviše mislimo na to što je imala aferu sa mužem njene prijateljice Aleksandre Subotić Kristijan je otkrio kako je kod njega nedavno dolazio Taki koji se žalio i koji je rekao da će da se ubije zbog svoje kćerke. Tako se on prisjetio njihovog razgovora pa je rekao:

“Kod mene je došao Majin otac u restoran. Tako, čovek utučen, jede i purnja… Ne zna gde udara. Nisam bio u toku. Ja ga vidim, kao da ima neki pritisak. Kaže: “Pusti me u pi*ku materinu, ti ne znaš?!” Ja uopšte nisam znao za tu drugu, treću, petu… One što po rijalitijima nalaze muževe. I kažem mu: “Šta je bilo, Taki”, a on će meni: “Maja uzela tuđeg muža, razapeli me!” Pokazao mi na telefonu. Kaže: “Hajde da se najedem ovde kao čovek, pa da skočim s Pančevačkog mosta. Barem sit da odem na onaj svet. Ja dođem do ponora, i kad hoću da se ubijem, kažem sebi, ona mi je sve u životu. Pogledam je, isplačem se i nastavim da je podržavam”. Ostatak teskta pročitajte ovde.