Poznato je svima od ranije da je popularna srpska pjevaljka Svetlana Ceca Ražnatović bila ranije u zatvoru. Naime, dobro je poznato da je ona bila nekoliko puta hapšena te je čak jednom bila i u kućnom pritvoru.

Poznato je da je ona dugo godina bila u braku s Arkanom, koji bi vjerovatno danas skoro sigurno bio osuđen i proglašen za ratnog zločinca, da nije bilo počinjeno krivično djelo likvidacije protiv njega prije skoro 20 godina. Naime, zbog braka, Ceca mu je bila izložena na različite načine, a čak je i ona bila u zatvoru zbog njega. Iako nije sretna zbog toga, popularna pjevaljka je konačno odlučila zaustaviti ovu temu. Ceca je upravo odlučila govoriti o ovoj temi.

Svetlana Ražnatović Ceca je svakako jedna od najpoznatijih srpskih estradnih zvijezda, ne samo danas, već i godinama unazad. Još kao veoma mala, faktički kao dijete, maloljetna, ona je počela da pjeva, da snima pjesme i da nastupa, te je kao tinejdžerka bukvalno sticala svoje prve vjerne fanove i publiku.

Sve ovo što je rečeno u pomenutom intervjuu koji ste mogli pročitati u tekstu iznad je ona tako rekla i izjavila, ali naravno javnost je podijeljena po pitanju njene prošlosti, i naravno činjenice da je njen pokojni muž bio Arkan – čovjek koji je uradio mnogo loših stvari tokom devedesetih godina.

I dok jedni nju zakivaju u zvijezde, obožavaju nju i njen karakter, njene pjesme, drugi nisu baš oduševljeni idejom da jedna takva žena predstavlja primjer i idol za današnju omladinu na ovim prostorima.

Ali kao i u svemu na području Balkana, i povodom ovoga narod je naravno, po običaju, podijeljen.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..