Showbizz

KRILA JE MUŽA UVEK OD JAVNOSTI: Evo ko je bio njen “Boba” u stvarnom životu, SVI OSTALI IZNENAĐENI – pa nikad ih nisu videli ZAJEDNO! (FOTO)

Ljudi još uvijek ne mogu povjerovati da je glumica Rialda Kadrić umrla. Imala je svega 57 godina. Nažalost, njeno srce više nije moglo da izdrži te se ona bukvalno samo skljokala na sred ulice u Atini.

Ta vijest o njenoj smrti je odjeknula u svim regionalnim medijima, obzirom da je to bila osoba koju su svi voljeli. Naravno poznata je bila po tome što je glumila Mariju u popularnoj “Žikinoj dinastiji” što je bio poznati serijal filmova koji se i dan danas često pogleda na televiziji.

Ona je prvenstveno bila dobar čovjek, ali i sjajna glumica, što je ipak i dokazala više puta. Kao što smo rekli, proslavila se svojom ulogom Marije u “Žikinoj dinanstiji” gdje je bila u vezi sa Bobom, čuveni ljubavni par koji je oduzeo srca mnogima koji su tada gledali ove filmove na televiziji. Pričalo se čak i nekoj novoj verziji ovog legendarnog filma gdje bi se prikazao današnji život ovih glumaca.

Rialda je čak, navodno, trebala doputovati u Beograd obzirom da je prethodno pristala da ponovo glumi Mariju, ali eto to se nikada neće dogoditi. Mada su kružile brojne priče o njima, kako su ona i Boba bili itekako prisni, to je ipak bila sve samo laž.

Mnogi su vjerovali da između nje i Vlade postoji nešto više osim glume u filmu, obzirom da je tamo sve izgledalo tako stvarno, ali na kraju se saznalo da uopšte nisu tako prisni u privatnom životu. Rialda se naime udala u Londonu mada o tom braku nikada javno nije govorila, a čak ne postoji nigdje nijedna jedina slika kao dokaz, zbog čega je realno sumnjati da je taj brak izmišljen. Jer, kako može postojati brak ako nijedan medij nema ni ime ni sliku te dotične osobe.