Pobjednik jedne od ranijih sezona takmičenja “Zvezde Granda” Amar Jašarspahić koji je javnosti poznatiji po svom nadimku Gile uspio je da svoju karijeru dovede do samog vrhunca.

I samo takmičenje u kojem je odnio pobjedu uticalo je na to. Do danas, svaka njegova pjesma je bila itekako uspješna, svaka je postala hit kod publike, međutim od prošle godine njegovo zdravlje nije baš na zavidnom nivou.

U početku je, kako su izvještavali mediji, bio bolestan, a nakon toga je imao i jednu blažu saobraćajnu nesreću.

Poslije dugotrajnog oporavka od te nesreće krenuo je na svoj zakazani nastup koji se trebao održati u Sjevernoj Makedoniji, međutim na putu do tamo, pogađate, izvrnuo je svoju nogu.

Sve se ovo desilo u prošloj 2019. godini, pa je on za medije prije početka ove nove 2020. godine kazao:

“Imao sam i nekih sretnih godina, godina koje su donosile i lijepo i ružno. 2018. godina mi je recimo bila nešto malo teža za podnijeti, a ni 2019. nije bila nešto puno bolja, ali to ostavljam iza sebe, jer sam imao saobraćajnu nesreću kada sam krenuo na snimanje Grand Specijala, dobio sam teže tjelesne povrede tada.

Ja se iskreno nadam da će mi ova nova 2020. biti godina s kojom ću se moći na kraju pohvaliti i koja će mi biti barem malo uspješnija od ove dvije prethodne.”

Nadamo se i mi da hoće i da ćemo moći i u ovoj godini da uživamo u njegovim izvedbama i možda čak i novim pjesmama. Šta vi mislite, da li vi slušate njegove pjesme?

Preporučujemo