Novo

Kraljica Elizabeta GOTOVA, NEMA JE VIŠE? Javnost u suzama, kako sada dalje? KATASTROFA (VIDEO)

Već smo u nekoliko navrata pisali o slavnoj engleskoj kraljici Elizabeti II. Žena je skoro napunila 96 godina, a i dalje je vesela i puna života, kao da ima 50, a ne blizu 100 godina.

Ali, ono što je u posljednje vrijeme navedeno je zaista zabrinulo britansku javnost. Naime, toliko ju je zaokupirao strah od zaraze koronavirusom da je jednostavno zabranila svima da dolaze u njene odaje, osim dvije sobarice, koje nikako ne idu kući, ali su stalno s njom i one je služe.

Mnogo smo puta čuli kako je umrla ili umire, ali samo radi se o običnom novinarskom senzacionalizmu, ali ona se i dalje opire svemu i svačemu. Javna je tajna i da je do sada nekoliko puta promijenila cijelu krv, kao i da je zamijenila sve glavne organe u tijelu, pa ne čudi zašto izgleda tako dobro za svoj vrlo velik broj godina. ONo što jeste zvanično istina je da u zadnje vrijeme ima ozbiljne probleme sa krvnim pritiskom. ALi ko danas nema taj problem?

Ukoliko niste znali, ona, osim što je aktuelna engleska kraljica, ona je također šefica čak 15 kolonija, uključujući i Barbados, koji je vrlo poznat u čitavom svijetu. ALi, Barbados ima velike planove, namjerava je svrgnuti i postati tako neovisna republika i to već do kraja 2021. godine. Ovaj je otok je inače stekao neovisnost 1966. godine, a poznat je po velikim plantažama šećera širom svijeta.

Barbara Mason, koja obnaša ulogu “predsjednice” na Barbadosu, izjavila je prije par dana da je dovoljno da njezina zemlja bude pod tuđom čizmom, a vrijeme je za demokratiju i neovisnost. Obećala je da će do novembra sljedeće godine, kada Barbados slavi godišnjicu, biti neovisna država i da će Kraljica Elizabeta do tada biti, za Barbados, gotova.