Ana Ivanović, poznata teniska sportašica, dugo je čuvala privatnost svog doma u Beogradu od znatiželjnih pogleda javnosti. Njezini roditelji, Dragana i Miroslav Ivanović, također su ostali izvan medijske pozornosti, ističući jednostavan i povučen život, bez obzira na slavu njihove kćeri.Ivanovići su uvijek gledali na Aninu slavu kao na nusproizvod njenog napornog rada i sportskog uspjeha, a nisu bili zaljubljeni u njezinu slavu. Nedavno su pristali na razgovor s novinarkom Mirom Adanja Polak u svom domu, što je bio rijedak trenutak kada su dopustili javnosti uvid u svoj privatni život.

Iako detalji o njihovom domu nisu potpuno poznati, iz intervjua je vidljivo da je Anina kuća u Beogradu dobro osvijetljena, prostrana i elegantno uređena. Dnevna soba dominira svjetlosnom paletom, s bijelim kaučima i kavom stolićem koji stvaraju svijetlu i opuštajuću atmosferu. Prozori su ukrašeni bijelim zavjesama, a bež paravani dodaju eleganciju prostoru.

Ana Ivanović često je izrazila zahvalnost svojim roditeljima na podršci koju su joj pružili tijekom njezine teniske karijere. Njezini roditelji su prepoznali njezin talent i rizike koje su preuzeli kako bi joj omogućili uspjeh. Njezina obitelj, koja uključuje brata Miloša, odrasla je u kući gdje su ljubav, povjerenje i poštovanje bili temeljni principi.

Dom Ane Ivanović u Beogradu je prostran i dovoljno velik da primi četvero unučadi Dragane i Miroslava, koji su potomci njihove djece. Unatoč rijetkim trenucima kada su svi zajedno zbog Anine česte odsutnosti iz Srbije, obitelj cijeni te posebne trenutke zajedništva. Iako su trenuci kada su svi zajedno rijetki zbog Aninih profesionalnih obveza koje je drže izvan Srbije, obitelj cijeni te dragocjene trenutke zajedno u svom impresivnom domu.