Beogradski dom Ane Ivanović dugo je intrigirao medije, no nedavno su Dragana i Miroslav Ivanović, roditelji talentirane tenisačice, otvorili svoja vrata novinarki Miri Adanja Polak. Obitelj Ivanović uvijek je čuvala svoju privatnost, a njihova odluka da se odluče za ovaj intervju bila je neočekivana.Dom Ane Ivanović odražava suvremeni stil s prozračnim i prostranim interijerom. U dnevnom boravku prevladava svijetli namještaj, s dva bijela trosjeda i pravokutnim stolićem za kavu u istoj nijansi. Prozori s bijelim zastorima i bež paravanima doprinose svjetlom i ugodnom okruženju.

 

Ivanovićeva obitelj uvijek je podržavala Aninu karijeru i često je naglašavala važnost obiteljske podrške. Ana je isticala kako su njezini roditelji žrtvovali mnogo kako bi joj omogućili uspješnu sportsku karijeru, a njezina obitelj njegovala je ljubav, povjerenje i poštovanje kao temelje svog doma.Unatoč uspjesima svoje kćeri, Dragana i Miroslav Ivanović odlučili su zadržati skromnost i distancirati se od svjetla reflektora. Nisu impresionirani slavom te smatraju da slava nosi i manje poželjne aspekte. Njihova rezidencija u Beogradu također ima dovoljno mjesta za četvero unučadi, koji su potomci njihovog sina i kćeri.

 

Ovaj intervju omogućio je rijedak uvid u osobni život obitelji Ivanović i njihovu estetski uređenu rezidenciju u Beogradu, ističući vrijednosti podrške, obitelji i skromnosti koje su važne za Anu i njezinu obitelj.Ana Ivanović često ističe podršku svojih roditelja tijekom karijere, a njihova rezidencija čini se kao mjesto gdje obitelj okuplja i gdje su dobrodošli unuci. Unatoč rijetkim trenucima okupljanja zbog Aninog međunarodnog sportskog uspjeha, obiteljske vrijednosti i podrška ostaju temelj njihovog zajedničkog života.