Mnoge žene na internetu poludile su za pilingom za stopala “Baby foot” i kažu kako je u pitanju nevjerovatan revolucionaran proizvod.Djevojka iz Srbije odlučila je da isproba ovu metodu, a u nastavku prenosimo njeno iskustvo:

“U samom startu bila sam jako skeptična šta će se desiti kada navućem na noge kesice ispunjene nekom sluzavom tečnosti i kao poslije tri nedjelje stopala će mi biti kao kod novorođenčeta. Međutim, baš to se i desilo. Ni sama nisam mogla vjerovati”

2

“Baby foot” piling maska za stopala pojavila se prije dvije godine i apsoloutno svaka žena je poludila za ovim proizvodom, preplavile su internet gadljivim slikama samog procesa pilinga. Na prvu stvarno užasno izgleda ali rezultati su nevjerovatni. Maska sadrži puževu sluz i tajne biljne estrakte koji tretiraju vašu kožu da uklanja mrtve čelije. Koža se bukvalno ljušti i otpada kao zmijska košuljica, a rezultat su potpuno mekana i nježna stopala. Masku je moguće online poručiti, košta oko 40 eura. Postupak upotrebe je veoma jednostavan, na oprana i suha stopala navuči plastične čarape natopljene ovom maskom i tako držati najmanje 90 minuta. Već nakon sedam dana vidljivi su prvi rezultati, a nedugo nakon toga bukvalno komadi kože će početi otpadati što može biti veoma gadno i neugodno jer se vaša “mrtva” koža rasipa po čitavoj kući.

Nakon dvije sedmice proces regeneracije je pri kraju. Pojavljuje se ružičasta i mlada koža, da bi na kraju stopala zablistala u punom sjaju i bila potpuno mekana i nježna. U nastavku pogledajte neke od slika zadovoljnih djevojaka:

 

10

2018-09-14

10