Jedna majka je preko noći okrenula svoj život. Našla je gomilu novca u smeću, ali to nije bila prekretnica. Ono što je uslijedilo kasnije puno je pomoglo u njenom sada kvalitetnom životu.

Ona je samohrana majka koja je čitav dan skupljala smeće i potom pronašla punu vreću čekova i novca iz obližnje bolnice. Nakon trenutka razmišljanja vratila ga je u bolnicu, a kasnije su je razne medijske organizacije zvale da sudjeluje u njihovim emisijama.

Dok je bila u posjeti, primijetio ju je agent modne agencije i predložio joj posao. Dakle, ova je priča dokaz da se isplati činiti dobro i da uvijek trebamo raditi ono što je pošteno. Da nije bila fer i da je uzela to, nikad se ne bi zaposlila. Potrošila bi novac i to bi bilo to.

Vidimo da u svakoj situaciji ima puno dobrih stvari, pa ako ponekad nađete neke izgubljene stvari, trebate ih vratiti jer nisu vaše.

Ova je majka znala biti pravedna, znala je da joj samo taj novac neće donijeti dugoročnu sreću. Iako je bila u limbu, znala je da postoji samo jedan pravi put.

Kad biste pronašli ono što ona pronašla, hoćete li to vratiti ili ostaviti sebi?

Kaže i da je njen sin sada ponosan na nju, te da joj želi dobar život, kako ne bi patila kao ona. Sada živi normalan život, ima osnovne stvari i bori se za sebe i svog sina.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo