U posljednjih nekoliko sedmica uveliko svi pričaju kako je isplivala informacija u javnost da je legendarni pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić imao tajni račun u Njemačkoj, na koji je sakrio oko dva miliona eura.

Zbog svega toga digla je se očekivano ogromna prašina i navodno je novac koji je zaradio od bakšiša on zaštekao, kao da je znao da će njegova žena probati to da potroši.

Špekulacije su otišle toliko daleko da su se pojavile čak i informacije da je taj novac on zapravo namijenio dati svojoj Cuci i njhovom djetetu.

Dok su se te informacije pojavljivale, porodica je odlučila razgovarati o tome i staviti tačku na špekulacije. Naime, PR menadžer klana Šaulić je kazao da ta informacija nema nikakve veze s istinom i da Šaban nema zaostalih ili skrivenih računa. Sav novac je zgrabila Gordana i sve je leglo na njen račun jer mu je on bio advokat i zna te stvari. Goran je rekao da nema logike jer bi Šaban morao raditi i pjevati za dva života da bi zaradio na bakšišu toliki novac.

Inače su se mnoge informacije o pokojnom pjevaču pojavile nakon njegove smrti. Naime, radi se o sinu, ljubavnici, novcu i mnogim drugim stvarima. Sve u svemu Šaban nije bio tako čist kao što je pokušavao da bude, ali jedno je sigurno da je on jedan od najvećih pjevača koji su hodali Balkanom. U svakom slučaju, prepuštamo se vidjeti što će se dogoditi i šta će isplivati kao istina.

Preporučujemo
Loading..