Najpoznatiji srpski ljubavni par, golupčići Milojko i Milijana napravili su prije par noći pravi haos u vili “Parova”, a to se posebno odnosi na Milijanu koja u posljednje vrijeme je kao začarana – ne može da se odvoji od Aleksandra Požgaja.

I tako to ide, iz dana u dan, očekuje se trenutak kada će Milijana dozvoliti da je Aleksandar Požgaj zapali svojim pokretima u krevetu. Međutim, vječiti momak – Milojko to ne može da gleda, a sada je odlučio da poduzme nešto po tom pitanju. Odlučio je čvrsto da će se boriti za svoju djevojku.

A onaj koji je bio budan do kasno sinoć, mogao je vidjeti prvu akciju njih dvoje u ovom rijalitiju. To je sve ličilo na pokušaj Milijane da opere sve svoje grijehe koje je počinila u protekle dvije sedmice flertujući sa Aleksandrom, a Milojko je htio da svima s druge strane pokaže da još uvijek ima snage u sebi, da nije nemoćan, i da vrlo dobro zna šta treba raditi.

Oni su se prepustili sirovim strastima ispod deke, a kamere su sve snimile. Svi ukućani, kad su to vidjeli, odmah su ušli u sobu kako bi konačno vidjeli pravu akciju između Milojka i Milijane.

A kad su ušli u sobu, mogli su vidjeti samo njih dvoje, odnosno kako Milijana jaše Milojka pod plahtama, da se zapravo ništa nije moglo kako treba vidjeti. Naravno svi su bili razočarani zbog toga te su se potom vratili ili u svoje krevete, ili na partijanje i opijanje, dok su dva golupčića nastavljali da razmjenjuju gene.

Image result for milijana i milojko u krevetu

Dvije sedmice su prošle bez neke žestoke akcije između njih dvoje, pa su skoro svi s pravom posumnjali da je to sve samo obična gluma – ali možda ipak nije.

Lifestyledom.info

Preporučujemo
Loading..