Na Tošićev prijedlog postignut je dogovor o parnici za razvod braka, koju bi sud trebao dovršiti za otprilike mjesec dana.

Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli su dogovor o razvodu prije nekoliko sedmica još, a službeni razvod trebao bi nastupiti u roku od mjesec dana, kada sud potvrdi sporazum, doznaje Kurir.

Dugo se špekuliralo da je odnos pjevaljke i nogometaša ozbiljno poljuljan i da je kolaps njihove zajednice neminovan. Taj se epilog možda i ranije dogodio, ali zbog niza nepredviđenih okolnosti, morao se odgoditi. Izvor, upoznat s detaljima sporazumnog razvoda između JK i Tošića, izjavio je za pomenuti portal da je Duško pokrenuo razvod i da se Karleuša u početku protivila tome, ali je na kraju pristala na sve njegove uvjete.

Sa druge strane oglasila se i samoprozvana diva povodom ove burne naslovnice koja se danas našla na Srpskim trafikama. I dok mediji bruje o njihovom mogućem razvodu, Jelena je na Instagramu objavila post s kojim je stavila tačku na sve priče, primijetivši da je sve to neistinito (ili barem ona pokušava svojim florescentnim karminom da nam zamaže oči).

Sa druge strane sve je očitije da su se njih dvoje “otpratili” sa Instagrama. Nogometaš, koji je trenutno u Kini, više ne prati suprugu na Instagramu, a na svom profilu ima samo jednu zajedničku fotografiju. Istina, ne vidi se Jelena, samo ruke njih četvero.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..