Pravi urnebes se desio u “Parovima”, jer tamo ima novih stanara, najčudniji par Milijana i Milojko. Donijeli su svojim ulaskom jednu sasvim novu notu, koja je tamo nedostajala cijelo to vrijeme.

Milijana se pokazala kao pravi igrač, a u svim je slučajevima mnogo mudrija od svog vjerenika i očito je da zna šta želi. S druge strane, to je najbolji i najsigurniji način za suočavanje s cijelom ovom pričom.

Milijana Bogdanović, čim je vidjela mašinu za veš u vili “Parova”, uzviknula je svom vitalnom Milojku: “Hajde, pokušajmo!” Dok joj je voditeljica dopuštala da provjeri odgovara li joj visina. To se može tumačiti prilično dvosmisleno.

Vjerovali ili ne, ovaj stroj za pranje rublja donesen je samo za Milojka i Milijanu, jer su rekli da vole vruće akcije, samo na mašini za pranje rublja.

Međutim, došlo je do neočekivane situacije, kada je mlada Milijana sjela, Mladen Vuletić je uhvatio za noge i podigao ih, simulirajući definitivno intimni odnos. Ivan Marinković brzo se pridružio ovom paru i napravio odmah popularnu “trojku”, tako da je Milijani pokazao kako se to radi otpozadi.

To nije odgovarao Milojku, koji je bio vidno nesretan i ljut, i otišao je na spavanje s riječima: “Je*ite se sve troje, idem ja spavati, i to iz ovih stopa. Imam ja svoju vlastitu mašinu, radite šta god želite. ” Očito je da Milojko gubi sve ciljeve kada je Milijana u pitanju.

Ona ne može obuzdati svoj mladenački duh, koji jednostavno mora ići naprijed, a to najbolje vide njezine oči s Aleksandrom. Bilo da se radi o maloj igri, ostaje da se vidi, ali po Milojku se može primijetiti da su vrlo ozbiljni.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..