Beograđanka poznata samo kao A.T. (44) prijavila je policiji incident u kojem je sudjelovao Lazar Kežman (21), sin bivšeg nogometaša i reprezentativca Mateja Kežmana. Incident se dogodio nakon što je A.T. trubila Lazaru u prometu. Prema njenom izvješću, Lazar ju je napao, vrijeđao, psovao i prijetio nakon što ga je trubila. Žena je izjavila da je bila jako uplašena zbog njegovih prijetnji.Incident se dogodio dok je A.T. vozila “smart” automobil prema Bulevaru oslobođenja u Beogradu.

Ispred nje je išao crni džip “mercedes”, a Lazar je počeo ometati njezino kretanje u prometnoj traci, sprečavajući je da se kreće dalje. Nakon nekog vremena, Lazar je parkirao svoj “mercedes” ispred njezinog vozila, slomio joj retrovizor i prišao njezinom automobilu.Naime ova svjedokinja tvrdi da ju je Lazar vrijeđao i prijetio te je izjavio prijetnje kao: “Kome trubiš? Ošamarit ću te. Misliš da te neću udariti samo zato što si žena?” Unatoč njezinim pokušajima da ga smiri, Lazar se nije smirio, već je nastavio s agresivnim ponašanjem. Neki prolaznici su trubili i vičući na Lazara da prestane gnjaviti ženu.

Ubrzo se u situaciju uključio veći broj slučajnih prolaznika koji su pozvali Lazara da prestane. Na provokaciju jednog muškarca, Lazar mu je zaprijetio.Međutim nakon što su se više ljudi uključilo u situaciju, Lazar je pobjegao automobilom. A.T. je uspjela zabilježiti registarsku tablicu automobila počinitelja i prepoznala ga kao sina poznatog nogometaša. Svjedokinja je bila izrazito prestrašena i uznemirena,kao i zgrožena  njegovim ponašanjem, a nikada prije ga nije upoznala. Policija je sada uključena u istraživanje ovog incidenta.