Novo

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ NIKAD MRŠAVIJA: Bivša predsednica Hrvatske PREPOLOVILA se uz ovu DIJETU! (FOTO)

Verujemo da svi znate po samom naslovu o kome mi danas pišemo, bivša predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uspela je svoju liniju dovede do savršenstva. Tako je nedavno na društvenim mrežama podelila sliku na kojoj pozira u jednoj eleantnoj teget haljini koja je savršeno istakla njenu figuru.

Odmah su krenuli komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali a svi su se složili u jednom da nikada bolje nije izgledala. “Predivna bila i ostala”, “Kolinda zaljubljen sam u tebe”, “Nikad lepše niste izgledali”, “Super izgledaš”, ovako su glasili neki od komentara koje su pisali ispod njene slike. Također, Kolinda je navela nekoliko puta da praktikuje liposukcijsku dijetu, čiji je autor bosanskohercegovački nutricionista Kenan Mandra. Prema njegovim upustvima, režim ishrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata iz ishrane, a tokom dijete se preporučuje i izbegavanje polugotovih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očigledno, itekako pošlo za rukom.

Tako je u to vreme za magazin Gloria otkrila kako joj je najteže bilo pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima. Tada je najteže jer nemam ni kada ni gde da vežbam, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj ishrani, koja se bazira na ribi ili pilećem mesu s puno povrća i velikim porcijama salate”, izjavila je tada Kolinda.