Novo

Kolinda Grabar Kitarović NE LIČI NA SEBE! Istopila svoje kilograme i POSTALA NEPREPOZNATLJIVA… EVO NA ŠTA LIČI! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo o jednoj dami, koja je na našim prostorima jako dobro poznata, i koja je uvijek znala kako da pažnju javnosti privuče na sebe. Dakle, riječ je o jednoj ženi iz političkog svijeta, a to je Kolinda Garabar Kitarović, inače bivša predsjednica nama susjedne Hrvatske.

Kolinda je u toku svog mandata uradila dosta toga za svoju državu, iako je bilo i onih koji su sumnjali u njene sposobnosti. Nakon što joj je mandat istekao, ona se opet kandidovala za predsjednicu Hrvatske, ali na izborima je nažalost izgubila od Milanovića, koji je postao njen nasljednik, ali moramo da kažemo da razlika u glasovima nije bila toliko velika. Nakon što je Kolinda izgubila na izborima, na neki način se povukla iz javnog svijeta, u medijima se nije toliko puno pisalo o njoj, a ona je odlučila da putuje u razne dijelove svoje države, da uživa, ali i da se posveti sebi.

Tako su nedavno isplivale njene najnovije fotografije koje su mnoge iznenadile, a inače svi mi e znamo kao malo puniju gospođu, koja je ipak znala da nosi taj višak kilograma, i da ne dozvoli da to dođe u prvi plan, tako da sada kada su je mnogi vidjeli koliko je ona smršala bili su prijatno iznenađeni, pa su se komentari pohvale samo ređali jedan za drugim. Prema najnovijim informacijama koje mediji imaju, saznalo se da je ona sada na poziciji predsjednice Hrvatskog Olimpijskog odbora, a na toj poziciji ima itekako dobru platu. Evo i sami pogledajte kako ona danas izgleda pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.