Uncategorized

Koliko vidite trojki na ovoj slici: Ova fotografija danima izluđuje ljude na društvenim mrežama: Niko nema tačan odgovor- Da li ga vi znate (FOTO)

Mnogi vole zagonetke i mozgalice, pa zato vole provoditi vrijeme rješavajući ih, bilo kroz razne novine ili časopise, bilo preko interneta i društvenih mreža.

Svako ima svoj hobi i načine kako potrošiti vrijeme, a jedan od boljih i korisnih načina je svakako rješavanje raznih zagonetki, testova i kvizova, pomoću kojih određujemo znanje koje imamo, učimo neke nove stvari, vježbamo neke osobine, kao recimo moć opažanja , ali jačamo i IQ.

U periodu pandemije, kada smo se gotovo svi nalazili u izolaciji, mnogi od nas su vrištali od sreće kad bi naišli na zagonetku ili neku mozgalicu koja će ih zauzeti neko vrijeme i s kojim će vrijeme proći mnogo brže. Internet je pun takvih zagonetki, a jedna od njih danima kruži društvenim mrežama, a čini se da niko nije siguran da zna koji je tačan odgovor.

Kada bacimo pogled na sliku, pitanje je prilično jednostavno, koliko trica vidite na fotografiji, ali s vremenom se ispostavi da ništa o tom pitanju nije lako ili jednostavno, jer kad malo bliže pogledate sliku, vidjet ćete da postoji veliki broj skrivenih trojaka. Ljudi danima pokušavaju da ih prebroje na društvenim mrežama, ali niko ne može sa sigurnošću reći da postoji neko konačno rješenje

Ipak, jedan od upornijih je pokušao na slikovit način pokazati šta je rješenje, iako je sam na kraju izjavio da ne smije ponovno sa sigurnošću reći da je on skroz u pravu i da je to konačno rješenje. Probajte i vi, možda ćete pronaći trojku koju do sada niko nije vidio.