Novo Zanimljivosti

Koliko treba da bude TEŠKA koverta kad se uputite na SVADBU? Ovo je TAČNA cifra za one koji ne žele da se OBRUKAJU! Samo razmislite da li želite da idete na svadbu samo tako…(FOTO)

 

Sada polako kreću sezone svadbi i veselja, a na koje opet može da utiče epidemiološka situacija. Danas je veliki broj ljudi u velikoj finansijskoj krizi, pa se uvek pokreće isto pitanje, koliko se ovca treba da stavi u kovertu koja ide mladencima na tom venčanju, jer je svadba nešto što nije da se provedete lepo, već se na taj način i mladome paru pomaže na početku njihovog bračnog života.

Svadba za mladence ne bi trebalo da bude veliki trošak , već treba da im se isplati pa je neko osnovno i pravilo da se svaki gost koji dođe na svadbu pojavi sa kovertom u kojoj se nalazi novac, a ta se cifra može lako proveriti.

Ako idete na svadbu sa pratnjom, suma treba da bude dupla, a svako starije dete se smatra kao jedna odrasla osoba. Kada s u pitanju bliski članovi porodice, tu se očekuju i pokloni sa više novca, a to je tradicija, i braća i sestre će pomoći koliko god da mogu u tom trenutku. kada je reć o kumovima njihova priprema za svadbu kreće dosta ranije, pa nije nikakvo čudo da kumova koverta bude pozemašna.

Tkaođer, u poslednje vreme se sve češće spominje cifra od 50 evra po koverti, a mnogima je to ipak velika svota novca, pa na osnovu ovoga mogu da oddluče da li će se pojaviti na nekoj svadi da se ne obrukaju, Važno je da mladencima jave da neće doći da bi mladenci bezz razloga ulazili u trošak zbog hrane i pića. Ono što je najgore jeste da se nikako ne javite i svi vas uzalud očekuu, jer ipak svadba treba da se isplati, a ovako su samo mladenci u minusu.