Novo

KOJI SVEKAR PRODAJE STAN ZBOG KARIJERE SNAJE: Detektiv izneo MRAČNA SAZNANJA iz kuće: Vladimir se pitao i kako se Jelena šminka…

Zoran Marjanović ove godine, u julu mjesecu osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, jer je neoborivim dokazima, dokazano da je on 2.aprila 2016.godine na brutalan način usm rtio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović. Trebalo je jako puno vremena, ali na kraju pravda je ipak zadovoljena, iako on i dalje tvrdi da nije kriv. Od kako je Jelena ubijena, policija je ispitivala cijelu Zoranovu porodicu, koja je odmah na samom početku ostavila veoma čudan utisak, pa su ljudi zbog određenih stvari imali pravo da stvaraju razne priče.

Zoranovi roditelji, Vladimir i Zorica su preminuli, a ono što je zanimljivo jeste to da je privatni detektvi Braca Zdravković analizirao profil pokojnog Vladimira, i došao je do veoma zanimljivog zaključka. Detektiv je na samom početku rekao sljedeće: “Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni”. Dalje je on rekao i to da je Jelenina porodica prodala stan početkom 2016.godine, ali i to da je Vladimir odlučio da jedan dio novca uloži u Jeleninu karijeru, a pored toga on je vodio računa o tome i kako se ona oblači i kako se šminka, pa je dalje rekao sljedeće:

“Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine.Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.