Svako od nas je jednom u svom životu, barem jednom, bio prevaren u ljubavnoj vezi. Osobe koje je prevarila voljena persona znaju iz prve ruke kako takva izdaja zna biti itekako bolna i da je sasvim sigurno to posljednja stvar za koju želite da vam se ponovi tokom života.

Astrolozi su se bavili ovom tematikom, te su utvrdili obrazac baziran na ličnim osobinama znakova Zodijaka. Neki od tih znakova varaju svoje partnere čim stignu, ali ne samo to. Svaki od njih ima i neke baš debele razloge za svoje postupke.

Ovan

Šanse da će vas Ovan prevariti u vezi su 50/50. Ove osobe nikada, ali baš nikada, ne bacaju svoje riječi u vjetar i trude se uvijek da budu dosljedni onome što kažu. Ispunjavaju svoja obećanja. Ipak, s druge strane, ne treba im puno da uskoče u neki rizik ili neku avanturu kako bi malo razbili monotoniju. Ukoliko vas Ovan prevari, znajte da u vašoj vezi za njega nije bilo dovoljno dinamike i da je s njegov strane sve bilo monotono. Veoma su aktivni, a ukoliko njihov partner ne može da isprati njihov ritak, oni tu osobu ostavljaju iza sebe i kreću sami prema naprijed. Radi se o velikim egoistima koji konstantno traže pažnju.

Bik

Bikovi s druge strane su među najvernijim i najodanijim partnerima i oni obožavaju rečenici “ljubav do groba”. Jedina situacija kada dođu u iskušenje da prevare svog partnera je kada su i sami žrtva prevare. To onda shvataju kao vrstu osvete i niko ih tada ne može spriječiti da je ostvare.

Vaga

Vage su najveći švaleri koji postoje. Takvim osobama pojam veze i braka nisu svete, i oni će iskoristiti ama baš svaku priliku da uplivaju u neku ljubavnu aferu. Svaki postupak protiv njih shvataju kao ličnu uvredu i prevarom nastoje imati zadnji smijeh. Ovakve osobe su izuzetno osjetljive, svaku kritiku prihvataju kao uvredu i s toga nemojte očekivati neku uspješnu vezu ili brak sa Vagama. Vage u prosjeku za života promjene 10-20 pa i više partnera i ne zanima ih šta ostavljaju iza sebe.

Preporučujemo