Danas krećemo s jednom istinskom ispoviješću. To su uglavnom stvarne ispovijedi koje se mogu dogoditi svakome u bilo kojem dijelu i dobi njihovog života.

Za vas smo danas pripremili jedan tekst koji je vrlo zanimljiv, ali i poučan jer se iz toga može puno naučiti. Došao sam u stan svog dečka, gledali smo film, u jednom trenutku sam otišao do wc-a, zamolio sam ga da zaustavi film dok ne obavim nuždu.

Kad sam ušao u kupaonicu ugledao sam crveni ruž. U tom su me trenutku preplavile emocije, nisam znao hoću li vikati, vrištati, svađati se ili plakati. Bio sam totalno raznesen cijelim prizorom koji sam u tom trenutku ugledao.

Izašao sam iz kupaonice i pitao ga što jeb*te? Zašto mu je to uopće trebalo u životu? Rekao mi je “Ne čini se kako izgleda, sve ću objasniti, pričekaj malo, ne diraj to molim te”.

Krenuo sam ga šamarati, mislim da je vidio sve zvijezde. Izašao sam iz stana, nisam uzeo ni telefon, ni jaknu ni novčanik. Plakao sam, suze mi nisu bile vidljive od kiše .. Trčao je za mnom, a kad je stigao rekao mi je:

“Znam da sam ti bio dupe milijun puta, da će me boljeti nekoliko puta da me napustiš, ali nemoj da misliš da te nisam branio kad sam trebao, da te nisam zagrlio kad si trebao zagrljaj, ali bio sam mlad i glup. Volim te.”

Primio me za ruku i rekao, idemo u moj stan da platim i dovršim film. Uzeo sam njegovu ruku. Nikad nisam saznao je li me varao, niti me zanimalo, volio sam ga najviše na svijetu.

Preporučujemo
Loading..