Novo

KO IMA JAČA LEĐA?! Urnebesna fotografija Dalile i Cara nasmejaće vas do suza! (FOTO)

I danas se bavimo novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, a to je svakako Zadruga, koja je ove godine uspjela da nadmaši sva očekivanja. Nikako ne možemo a da se ne dotaknemo i trojca koji se od samog početka najviše spominje i komentariše, a to su Dalila i Dejan Dragojević te Filip Car, a javnosti je itekako dobro poznato zbog čega su oni ustvari najviše komentarisani takmičari od samog početka.

Podsjećanja radi Dalila je već na samom početku prevarila svog sada već bivšeg muža Dejana, kada je ušla u vezu sa Filipom, i to je tema koja je još uvijek nešto o čemu se najviše priča. Dalilin i Filipov odnos od samog početka je veoma turbulentan pa su gledaoci imali priliku do sada više puta da više brutalne svađe, prijetnje, vrijeđanja i poniženja, i to najviše Filipova prema Dalili, koja mu je svakog puta prelazila preko istih. Korisnici društvenih mreža imaju bujnu maštu kada je u pitanju komentarisanje zadrugara, a mi se u nastavku bavimo jednim video snimkom koji je postao pravi hit.

Naime, radi se o tome da je na jednom Instagram profilu osvanula fotografija koja je za vrlo kratko vrijeme postala viralna, a radi se o tome da se na toj fotografiju nalaze Dalila i Filip, i na istoj se upoređuju obim leđa njih dvoje, a jedan komentar postao je pravi hit. U opisu pomenute fotografije piše sljedeće: “Car vs Dalila – Ko ima jača leđa?” Komentari su se samo nizali, a korisnici su bili mnogo duhoviti. Evo pogledajte i sami fotografiju pa nam vaša mišljenja o ovome pišite u komentarima ispod.