Kristina Kija Kockar je slavila u rijaliti programu “Zadruga”, gdje je pobijedila prije nekoliko godina u prvoj sezoni i osvojila veliku nagradu od 100.000 eura. S tim novcem lako je pronašla svoju karijeru, a dio novca uložila je u glazbeni pravac, pa je sada pjevačica, a ima i nekoliko hitova koji su jako slušani na Balkanu.

Sve današnje balkanske zvijezde, uključujući Kiju, imale su sasvim različite živote prije nego što su postale poznate. Rješavali su neke stvari koje uopće nisu vrijedne pohvale, tako da ako se danas pojave neke pojedinosti, oni se prave naravno šašavi, i ne žele se poistovjetiti s tim stvarima tako da danas ne bi oštetile svoj dugogodišnji ugled.

Kockar prije njezine proslave, negdje 2013. godine, bio je vrlo aktivna na društvenim mrežama, prije svega na Twitteru. Upotrijebila je pseudonim tada “prasence” i napisala je sve i svašta na svom zidu.

Kija nije imala tada nikakvih problema pokazati svoje pravo lice u tim godinama. Ona je tada  povrijedila i ponizila mnoge u tom trenutku. Srbe, Muslimane, Albance, koga sve ne.

Te strašne stvari su iz nje izašle iz tog razdoblja, kad je bila protiv muslimana Bošnjaka. i za koju je postavila nekoliko stvarno neugodnih tweetova.

Bilo da je to bila šala ili ne, prepušteni smo vidjeti, ali ti isti Bosanci nekoliko godina nakon tog tweetanja donijeli su joj brdo glasova s ​​kojima je osvojila rijaliti “Tadrugu”. Je li to pošteno ili ne, postoji li opravdanje za te riječi, ili je to samo šala?

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..