Činilo se da je Keba opet sve iznenadio svojim obrvama! Ovo je obavezno za vidjeti!

Keba je neko ko se uvijek mora oblačiti i biti zdrav. Tako je prije nekoliko mjeseci potpuno šokirao javnost kada je objavio fotografiju svojih nalakiranih noktiju. Ovaj put se odlučio za japansko crtanje obrva. Da, dobro ste pročitali, on definitivno želi biti lijep u svojim kasnim godinama i često se tako i oblači.

Sada je odlučio popraviti obrve, a mi malo sumnjamo da je na to poticala njegova snaha Severina. Čini se da Keba nosi šminku i voli se oblačiti. U tome nema ništa loše, naravno, samo je pomalo čudno njegovim fanovima što to radi. I činilo se da namjerno provocira sve to. Naravno, lijepo je biti brižan čovjek, jer to svi vole. Čini se da Keba mami time ljepše polovice.

Njegov sin se također voli dobro nositi. Keba je inače šokirao javnost nedavno sandalama na nogama. Nešto ga je spucalo, tako da sada izgleda kao zgodan mačak. Moramo pohvaliti Kebin izgled, jer malo ko u toj dobi brine o izgledu. On je zaista uredan i rafiniran u svakom trenutku.

Svaki čast njemu, mnogi ga mogu samo gledati, jer neki pjevači njegovih godina zanemaruju sitnice poput obrva i svega, ali on pazi na sve. Šta o svemu tome mislite, kako vi tumačite ovaj njegov stil? Prihvaćate li muškarce koji crtaju obrve ili to trebaju raditi samo žene? Ipak, mi navijamo za Kebu, a vi, šta mislite o ovom trendu?

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo