Novo

Keba BESAN Severinu krivi za SVE! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi porodičnog razdora

U nastavku današnjeg članka za vas ćemo se dotaći domaće estardne scene , te ličnosti koji svojim dešavanjima iz privatnih života privlače pažnju , kako vas kao javnosti , tako i nas kao medija. Danas se dotičemo popularnog pevača Dragana Kojića Kebe , te njegovih porodičnih odnosa , koji po mnogo čemu nisu dobri . Podsećanja radi , njegov sin Igor Kojić je se nedavno rastao d popularne pevačice Severine Vučković.

Kako saznajemo , bivši Severinin suprug , a kao što smo naveli već , Kebin sin , Igor , odlučio je da sreću okuša u Americi , kod svoje sestre Nataše , koja vć godinama radi na crno. Upravo ovo je Kebi teško palo , jer godinam živi sa činjenicom da ćerku ne može da vidi kada poželi , a nažalost sada se to dešava i sa sinom Igorom. Keba je u više navrata siticao da bi najviše voleo da mu sin pronađe izabranicu u Beogradu , kako bi mu bio blizu , međutim , Igor i dalje pati za Severinom i njenim sinom Aleksandrom .

Za medije je se oglasio i jedan blizak , a pouzdan izvor , te je istakao kako se Keba nosi sa činjenicom da su mu oboje dece daleko , te da ako odluče da osnuju porodice , da će unuke viđati samo putem video poziva. – Keba je očajan zbog Igorove odluke. Njemu i Olji je bilo teško i kada je Igor otišao u Hrvatsku da živi sa Severinom, a tek sada im nije dobro. Oni jako pate što Natašu viđaju tek jednom godišnje, kada oni odu kod nje, a znaju da sada kada Igor ode neće imati nijedno dete blizu. Keba za sve krivi Severinu jer nije htela da mu rodi unuče. Njemu je neostvarena želja da bude deda – rekao je prijatelj Kojića.