Kći Zdravka Čolića i starleta u obuci, koja je proslavila svoj 18. rođendan ne tako davno, Una Čolić, postala je poznata javnosti kao jedan od nasljednika naše najbolje pjevačice, a mnogi su postali još više zainteresirani nakon što su procurile masne vijesti, poput one da ona ima svog privatnog šofera, kao i da joj je dozvoljeno da boravi u luksuznim hotelima i restoranima.

Una je nedavno otišla na zabavu na inozemni odmor zbog Noći vještica i prerušila se u vraga (kostim koji apsolutno pokazuje njen karakter). Cijela je bila odjevena u crno i nosila je rogove na glavi, dok je također imala vražji rep prerezan oko lijeve obrve s jakom šminkom.

Una je do nedavno išla u privatnu srednju školu (pitamo se kako – učenjem ili zavođenjem), a ove godine upisala je i fakultet (pogađate – privatni). Sin pjevača Bobana Rajovića jedan je od njenih najboljih prijatelja iz škole, inače mladi nogometaš Andrija. Prije polaska u srednju školu na Košutnjaku, Una je pohađala i osnovnu školu u istom obrazovnom centru koji trenutno pohađa Zdravkova mlada kći Lara, koja je također na dobrom putu da postane kao i sestra joj.

“Ona je dobro dijete, druži se s roditeljima i lijepo uči.” objasnio je zaslijepljeni Zdravko, koji evidentno ne vidi koliko ga njegova vlastita kćerka iskorištava. Već ovako mlada, a već je vrhunska sponzoruša.

Una stalno s popularnim vršnjacima odlazi u popularne klubove. Omiljena je u društvu, a ima i nekoliko najboljih prijatelja koji su također iz imućnih porodica.

Svi vole odlaziti na ručkove u najbolje beogradske restorane s porodicama i prijateljima i Una naravno nikada ne plaća. Dovoljno je samo za baci šteneći pogled i Zdravko se razbacuje novcem kao kakva humanitarna organizacija.

Tata joj dopušta sve jer želi da njegove kćeri uživaju u životu, a ne da se opterećuju njegovom karijerom – rekao je prijatelj blizak porodice Čolić.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..